Om Toposgroup

Vår Historia

Topos Mätkonsult AB ombildades 2017 från enskild firma (Liviu Pirlageanu) och fortsätter den fantastiska resan som Hållbus Mätteknik  började för mer än 5 dekader sedan. Vi på Topos har lärt oss av dem bästa för att vara de bästa. Raketstarten blev verklig då vi kom upp till över 10 anställda på mindre än 2 år. 
 
Vårt Engagemang och Produktivitet är en av dem viktigaste komponenter i  verksamheten. De försäkrar en bra användning av investeringar, kostnadskontroll och punktualitet för våra kunder.

Vad Vi Erbjuder

Vi kommer att delta fullt ut med våra kunder, från inledande diskussioner om krav genom planering samt genomförande till slutliga leveranser vilket ger dem förtroende för både vår prestation och leverans som är grunden för status som föredragen leverantör av undersökningar.

Vi förstår krav

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att hitta de bästa och mest optimala lösningarna för varje projekt.

Vi arbetar med precision

För oss kommer kvalitet först. Vårt expertteam ser till att alla mätningar är exakta och levereras i rätt tid.

Vi levererar bästa resultat

Vi håller en kontinuerlig kontakt med dig för att tillhandahålla enkätlösningar som överträffar dina förväntningar.

Vårt Expertteam

Topos Mätkonsult AB samverkar med 2 andra företag som är målinriktade på olika delar i mätbranschen. Under alla år så har vi agerat och samarbetat för att ge marknadens bästa tjänster inom mätteknik.

Liviu Pirlageanu

Topos Mätkonsult

Jobbade under Hållbus Mätteknik i över 10 år-utbildad av Lars Hållbus. Har erfarenhet av ombyggnation. Inmätning-projektering. Anpassning-problem lösning-verklighet. Har varit med ombyggnationer av många ikon fastigheter i centrala Stockholm. Bland annat Kv. Klockan, PUB huset, Kv. Rosenbad. Stor erfarenhet av Prefab stomme och anläggning.

Lars Hållbus

Hållbus Mätteknik

En legend enligt många vi har träffat i byggbranschen. Jobbade inom mätteknik sedan 70 talet och blev en förebild för många andra som har lärt känna honom. Lars Hållbus var inriktad på inmätning inför ombyggnation-konservering med hjälp av scanning och Total Station. Ni hittar mer om det på www.haallbus.se

Costin Ene

Surepoint

Just nu utför han en hel del arbete med inmätning/utsättning av elnätet i Stor Stockholm. Costin har stor erfarenhet av monitorering, etablering-stomnät . Bland annat Liljeholms kajen -stomnät och monitorering av Årsta Bron, och är väldigt nyfiken-öppen för nya utmaningar inom vibrationsmätningar i kombination med monitorering av rörelser och sättningskontroll.

Vi Erbjuder Den Bästa Servicen i Branschen

Du är alltid välkommen att skicka ett meddelande till oss eller ringa oss

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.