Tjänster

Våra Värderingar

Vi kommunicerar med våra kunder, från inledande diskussioner om krav, genom planering och genomförande, till slutliga resultat, vilket ger dem förtroende för både vår prestation och de slutliga resultaten av projektet.

01.
Noggrann planering

Vi ser till att varje detalj och varje förfrågan läggs till planen

02.
Slutförande i tid

Deadlines är mycket viktiga och vi ser till att alltid hålla dem

03.
Perfekt utförande

Precision är vår huvudfunktion och det finns inga fel i våra projekt

04.
Överkomliga priser

Vi erbjuder tjänster av högsta kvalitet till mycket bra priser

Tjänster

Vi levererar alla tjänster inom mätteknik. Alla våra medarbetare är utbildade mätingenjörer och levererar bästa servicen på ett effektivt och lönsamt sätt. Tveka inte att kontakta oss för bästa personliga anpassade lösningar.

Projekterings mätningar - Nybyggnad/Ombyggnad

Vi är specialiserade och har stor erfarenhet av ombyggnationer. Inmätning/scanning inför projektering, hjälp och assistans vid projektering, anpassning ritningar-verklighet, problem lösningar, samt utsättning i alla byggets följande skede.

Bygg och anläggning - Utsättning och Inmätning

Vi hjälper dig med inmätning i alla typer av bygg och anläggningsprojekt. Vi gör regelbundna kontrollmätningar i plan och höjd, så att du slipper obehagliga överraskningar i ditt bygg- eller anläggningsprojekt. Topos har mycket erfarenhet av utsättning för projekt inom bygg, mark och anläggning.

Monitorering / sättningskontroll

Vårt specialistteam kommer att designa, specificera, installera och utföra övervakningsprogram på byggnader – från nybyggnation till kulturhistoriska fastigheter – såväl som större konstruktioner inklusive broar, sjöförsvar och stödmurar.

Utstakning och Lägeskontroll

Det är viktigt att byggnader, tillbyggnader eller andra anläggningar uppförs på rätt plats, det vill säga exakt på den plats som bygglovet eller startbeskedet anger. Om positionen eller höjdpositionen blir felaktig kan det leda till stora kostnader för att rätta till felet. Därför är vi här för att se till att gränsdragning ska ske vid behov.

Terrängmodeller

Byggprojekt kan använda data som tillhandahålls av en DTM (terrängmodell) för att säkerställa en säker, stabil konstruktion. Med den fullständiga informationen tillgänglig kan vi erbjuda den nödvändiga informationen för att säkerställa ett snabbt och effektivt projektresultat. Detta sparar tid, pengar och stress.

Maskinstyrning

3D-maskinstyrning avser ett system installerat på markarbeten som vägleder både maskinen och operatören/föraren. Ett maskinstyrningssystem underlättar förarens arbete och bidrar till framgångsrika arbetsprestationer.

3D Skanning

3D-laserskanning fjärrfångar den kompletta tredimensionella geometrin hos objekt effektivt och exakt. Den använder laseravståndssökningsteknik på ett systematiskt sätt för att mäta en hög detaljnivå i höga volymer. En enorm mängd detaljer kan samlas in på kort tid samtidigt som mätnoggrannheten bibehålls.

Volymberäkningar

Vi kan tillhandahålla effektiva och korrekta volymberäkningar eftersom ditt projekt ständigt förändras genom tillägg och borttagning av material. Att implementera en volymanalysplan för att minimera felmarginaler i volymberäkningar kan avsevärt minska utgifterna för markarbeten som är mycket större än kostnaden för tilläggsundersökningen.

Samordning-projektering

Vi erbjuder konsultation av mätteknik under projektets gång.

Vi Erbjuder Den Bästa Servicen I Branschen

Du är alltid välkommen att skicka ett meddelande till oss eller ringa oss

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.